WalkingDinner.com

WalkingDinner.com

bekijk alle actuele acties


Over WalkingDinner.com

Met WalkingDinner ontdek je alle culturele highlights van een stad, door middel van mooie wandelingen én 3 gerechten bij 3 verschillende restaurants. Walking Dinner in steden als Amsterdam, Antwerpen en Krakau is mogelijk. Walkingdinner.com kortingscodes vind je op deze pagina. Zo kun je nog goedkoper een cultureel uitje plannen naar een leuke stad in Europa!
Ook leuk is om een WalkingDinner cadeaubon aan iemand te geven. Een origineel cadeau wat diegene vast niet zo snel zou verwachten om te krijgen. Bekijk alle mogelijkheden op de website van WalkingDinner.com.

Bekijk winkel

Actuele acties

WalkingDinner.com

Ontdek de Walking Dinner steden...

geldig t/m onbekend bekijk meer Herinner mij

Walking Dinner is een combinatie van het cultureel ontdekken van een mooie stad en genieten van heerlijk eten. Bekijk alle steden waar je deze combinatie kunt boeken op de website van Walking Dinner.

Geldig t/m onbekend
Superkortingen.nl verzamelt kortingscodes, actiecodes, kortingcoupons en kortingvouchers van webshops. Ook actuele aanbiedingen en speciale acties van Walking Dinner vind je terug bij Superkortingen.nl.
Wil je online een aankoop doen, controleer dan eerst of er een kortingscode beschikbaar is van Walking Dinner op Superkortingen.nl, zodat je niet teveel betaalt voor jouw bestelling op het internet.
Je kan ook altijd op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe kortingscode, couponcode of aanbieding geplaatst wordt van Walking Dinner. Door je aan te melden op de nieuwsbrief voor Walking Dinner, ontvang je direct een email van Superkortingen.nl over deze winkel wanneer er een nieuwe kortingsbon of aanbieding geplaatst wordt. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste acties en kortingen van Walking Dinner.
Ga terug naar boven