Sailing2gether

Sailing2gether

bekijk alle actuele acties


Over Sailing2gether

Is zeilen jouw passie of wil je juist kennis maken met zeilen op water? Sailing2gether biedt zeilreizen aan op traditionele zeilschepen in Nederland. Er wordt voornamelijk gevaren op het IJsselmeer en de Waddenzee. Beleef een geweldige zeilvakantie in eigen land vol afwisseling. Help mee de zeilen te hijsen, geniet van de natuur, het uitzicht en aan dek van de zon. Tijdens de zeilreis kunnen gasten aan boord de maat en schipper helpen met het zeilen, er is voldoende vrije tijd en ook de mogelijkheid om van boord te gaan en de omgeving, zoals Waddeneilanden en havenstadjes, te verkennen. Bij sailing2gether kunnen klanten eenvoudig online een bed of hut boeken. Sailing2gether biedt zeilreizen aan die een weekend, midweek of week duren.

Bekijk winkel

Actuele acties

Sailing2gether

Zeilen met je vrienden of familie...

geldig t/m onbekend bekijk meer Herinner mij

Of je nu een ervaren zeiler bent of dit nog nooit gedaan hebt maar dit juist wilt leren, Sailing2gether biedt verschillende soorten zeilvakanties aan. Je kunt deelnemen aan een groepszeilvakantie of gebruik maken van een zeilreis met familie. bekijk het aanbod op de website van Sailing2gether en misschien heis jij straks wel het zeil op een zeilboot!

Geldig t/m onbekend

Sailing2gether kortingscodes en aanbiedingen voor zeilvakanties

Wil je goedkoop online een zeilvakantie boeken? Met een Sailing2gether kortingcode kan dit eenvoudig en voordelig. Bekijk de actuele kortingscodes om een mooie zeilvakantie te boeken bij Sailing2gether op deze pagina. Misschien bespaar je wel 10% met een Sailing2gether kortingscode!

Ga terug naar boven