Eyewear.nl

Eyewear.nl

bekijk alle actuele acties


Over Eyewear.nl

Eye-wear.nl actief als één van de grootste zonnebril retailers op internet in de Benelux en onderscheidt zich door te focussen op sterke collecties van bekende labels. Eyewear levert naast zonnebrillen ook sportbrillen en wintersportbrillen.
De collectie behelst meer dan 40 merken waaronder topmerken als Adidas, Boss, Carrera, D&G, Dior, Gucci, Komono, Michael Kors, Oakley, Ray-Ban, Persol,Prada, Sinner enTom Ford.

Naast een groot productaanbod biedt Eye-wear.nl scherpe prijzen, gratis verzending bij besteding boven de € 75,- minstens 1 jaar garantie op alle artikelen, en uitgebreide retournerings mogelijkheden. Verder heeft Eye-wear.nl service en kwaliteit hoog in het vaandel staan, en staat Eye-wear.nl desgewenst zes dagen per week klanten met persoonlijk advies te woord.
In de winter kan de bezoeker bij Eye-wear.nl terecht voor skizonnebrillen, goggles, skihelmen en aanverwante artikelen, zodat men ook veilig en stijlvol de piste op kan.
Zoek je een strakke zonnebril voor een strakke prijs, kijk dan snel op de website van Eyewear en maak, als deze er is gebruik van een actiecode of aanbieding via Superkortingen.nl voor nog meer voordeel!

Bekijk winkel

Actuele acties

Er zijn momenteel geen actuele acties van deze winkel.

Verlopen acties

Eyewear.nl

€ 2,50 korting op de hele Sinner collectie

geldig t/m 31-08-2013 bekijk meer Herinner mij
Alleen bij Eyewear.nl ontvangt men nu € 2,50 korting op de hele Sinner collectie. Bijzonderheden: niet geldig in combinatie met andere acties.
Geldig t/m 31-08-2013
Ga terug naar boven