Bedgarant.nl

Bedgarant.nl

bekijk alle actuele acties


Over Bedgarant.nl

Als je niet ineens een fors bedrag wilt betalen voor een boxspring, maar toch lekker wilt slapen, dan is de oplossing van Bedgarant wellicht iets voor jou. Bij BedGarant kunnen consumenten boxsprings leasen voor een vaste termijn. Zo hoef je niet in een keer een boxspring van duizenden euro's te kopen, maar betaal je per maand een vast bedrag en na de leasetermijn kan de consument voordelig overstappen naar een nieuw bed met een nieuwe leasetermijn.

BedGarant probeert slapen op deze manier betaalbaar te maken. Bezoekers kunnen via de site www.bedgarant.nl een aanvraag indienen, waarna een kredietwaardigheidscheck wordt uitgevoerd. Een goede nachtrust is erg belangrijk en op deze manier wordt een dure boxspring voor meer mensen toegangelijk.

Bekijk winkel

Actuele acties

Bedgarant.nl

Onbezorgde nachtrust vanaf € 1,44 per nacht

geldig t/m onbekend bekijk meer Herinner mij

Met korting een boxspring aanschaffen? Gebruik dan de BedGarant kortingscodes. Goedkoop een boxspring huren kan bij Bedgarant.nl. Lekker slapen in een boxspring en genieten van veel service door BedGarant. Benieuwd hoe dit concept werkt? Bekijk het zelf op de website van BedGarant. Je geniet in ieder geval van gratis levering en montage, gratis vervanging bij defect binnen 48 uur en service en onderhoud is inclusief.

Geldig t/m onbekend

Kortingscodes om een boxspring te huren bij Bedgarant.nl

Bedgarant.nl staat voor een vervangdienst binnen 48 uur bij een defect, gebruikerstips, persoonlijke klantenservice. BedGarant levert en installeert gratis alle bedden. Het bed wordt op afspraak netjes bezorgd, uitgepakt en gemonteerd door specialisten. Ook ontvang je altijd een demonstratie van het beste gebruik van het bed.

Superkortingen.nl verzamelt kortingscodes, actiecodes, kortingcoupons en kortingvouchers van webshops. Ook actuele aanbiedingen en speciale acties van Bedgarant.nl vind je terug bij Superkortingen.nl.
Wil je online een aankoop doen, controleer dan eerst of er een kortingscode beschikbaar is van Bedgarant.nl op Superkortingen.nl, zodat je niet teveel betaalt voor jouw bestelling op het internet.
Je kan ook altijd op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe kortingscode, couponcode of aanbieding geplaatst wordt van Bedgarant.nl. Door je aan te melden op de nieuwsbrief voor Bedgarant.nl, ontvang je direct een email van Superkortingen.nl over deze winkel wanneer er een nieuwe kortingsbon of aanbieding geplaatst wordt. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste acties en kortingen van Bedgarant.nl.

Ga terug naar boven