123SoaTest.nl

123SoaTest.nl

bekijk alle actuele acties


Over 123SoaTest.nl

Wil je goedkope soa testen bestellen? 123SoaTest.nl is de webshop waar je terecht kunt voor het bestellen van soa testen welke je zelf thuis kunt uitvoeren. Je kunt de testen eenvoudig, discreet en anoniem bestellen. Daarnaast geldt: vóór 21.00 uur besteld, de volgende dag al in huis! De Soa testen worden boven de € 30,- gratis verzonden.
Wil je niet langer in onzekerheid zitten of je een SOA hebt en wil je dit antwoord krijgen door het doen van een SOA-test, maar wil je hiervoor niet naar bijvoorbeeld een huisarts, dan zijn er mogelijkheden om dit zelf te testen. Bestel online testen voor bijvoorbeeld Chlamydia, Sifilis, Gonorroe, Bacteriele Vaginose of Herpes en weet op tijd of jij wel of geen SOA hebt opgelopen.

Bekijk winkel

Actuele acties

123SoaTest.nl

Anoniem Soa-testen bestellen op 123SoaTest.nl

geldig t/m onbekend bekijk meer Herinner mij

Wil je anoniem een Herpes test, een chlamydia test, een Syfilis test of misschien wel een compleet SOA testpakket bestellen? Dit kan bij 123SoaTest.nl. In deze webshop kun je eenvoudig, voordelig en anoniem soa-testen bestellen zodat jij rustig op je gemak de test kan doen en de uitslag af kunt wachten. Zit jij in spanning en wil je zeker weten of er iets aan de hand is? Bekijk het assortiment van 123SoaTest.nl en check of de Soa-test waarnaar jij op zoek bent ook te bestellen is.

Geldig t/m onbekend

Verlopen acties

123SoaTest.nl

10% kortingscode voor 123soatest.nl

geldig t/m 26-07-2015 bekijk meer Herinner mij

Plaats je bestelling op 123Soatest.nl met extra korting. Deze kortingscode geeft namelijk 10% korting op bestellingen boven de € 30,-.

Geldig t/m 26-07-2015
123SoaTest.nl

Kortingscode voor 10% bij 123SoaTest.nl

geldig t/m 10-07-2015 bekijk meer Herinner mij

Deze kortingscode geeft 10% korting bij 123soatest op bestellingen boven de € 30,-. Wil je iets uitsluiten of check jij jezelf periodiek, bestel dan nu onder andere tests voor Chlamydia, Sifilis, Gonorroe, Bacteriele Vaginose of Herpes met extra korting door de code te gebruiken.

Geldig t/m 10-07-2015

Superkortingen.nl verzamelt kortingscodes, actiecodes, kortingcoupons en kortingvouchers van webshops. Ook actuele aanbiedingen en speciale acties van SoaTest.nl vind je terug bij Superkortingen.nl.
Wil je online een aankoop doen, controleer dan eerst of er een kortingscode beschikbaar is van SoaTest.nl op Superkortingen.nl, zodat je niet teveel betaalt voor jouw bestelling op het internet.
Je kan ook altijd op de hoogte gehouden worden wanneer er een nieuwe kortingscode, couponcode of aanbieding geplaatst wordt van SoaTest.nl. Door je aan te melden op de nieuwsbrief voor SoaTest.nl, ontvang je direct een email van Superkortingen.nl over deze winkel wanneer er een nieuwe kortingsbon of aanbieding geplaatst wordt. Zo blijf je altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste acties en kortingen van SoaTest.nl.

Ga terug naar boven