Partner worden

Als eigenaar van een webwinkel of aanbieder van een dienst, kunt u zich aanmelden op het platform van Superkortingen.nl.
Webshops kunnen via één van de aangesloten affiliatepartners kenbaar maken geïnteresseerd te zijn in een samenwerking met Superkortingen.nl.
Beheert u een webshop maar werkt u niet via een affiliateprogramma en bent u geïnteresseerd in een samenwerking met ons, neemt u dan contact met ons op. We zullen de mogelijkheden met u bespreken. Superkortingen.nl biedt namelijk mogelijkheden tot het aanbieden van exclusieve kortingscodes, aanbiedingen en dagdeals. (Dit geldt overigens ook voor via affiliateprogramma’s opgezette samenwerkingen).

U werkt op basis van no-cure no pay. U betaalt pas wanneer u via Superkortingen.nl een verkoop genereert. De vergoeding bestaat, afhankelijk van uw voorkeur, uit een vast bedrag per click, lead of sale of een bepaald percentage van de verkoop. Zolang u niets verkoopt, kost het u dus niets!

Superkortingen werkt alleen samen met partners welke er zelf voor kiezen om met ons kwaliteitsplatform te willen samenwerken. Wanneer u, om wat voor reden dan ook, de samenwerking wenst te stoppen, dan kan deze samenwerking per direct en zonder kosten beëindigd worden.
Heeft u een idee of bent u benieuwd naar uw mogelijkheden voor uw organisatie via Superkortingen.nl, stuur dan een email met uw gegevens en ons team zal spoedig contact met u opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Ga direct naar het contactformulier, vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ga terug naar boven