Over Superkortingen.nl

Over Superkortingen.nl

Over Superkortingen.nl

Het aantal online verkopen in Nederlandse webshops blijft stijgen en stijgen. Nederlanders houden van online shoppen. Nederlanders houden van korting. Nederlanders houden van online shoppen mét korting.

Superkortingen.nl geeft alle kortingscodes, couponcodes, kortingsbonnen etc. van webshops weer in een overzichtelijk platform. Alle geldige actiecodes van de webwinkels op dat moment worden hier vermeld.
Tevens treft u iedere dag spetterende dagaanbiedingen aan. Meerdere malen per dag worden de dagdeals geupdated, zodat het aanbod altijd actueel is.

Via Superkortingen.nl bereikt de adverteerder duizenden trouwe bezoekers en leden. Online consumenten kunnen via speciale actiecodes en kortingscodes voordeliger online winkelen en op deze manier flink besparen op hun aankopen.

Het gebruik van een actiecode of kortingscode werkt in veel gevallen voor de online consument drempelverlagend om de aankoop af te ronden.

U, als online consument, kunt gratis gebruik maken van de diensten van Superkortingen.nl. U betaalt geen lidmaatschap of hoeft geen extra bedrag te betalen wanneer u een aankoop doet bij een bij Superkortingen.nl aangesloten webshop of aanbieder.

Wanneer u op de hoogte wenst te blijven van de nieuwste aanbiedingen en interessante acties, dan kunt u zich aanmelden voor de gratis nieuwsbrief. U ontvangt dan regelmatig de nieuwsbrief in uw mailbox. Afmelden kan ten alle tijden en is uiteraard kostenloos.

Superkortingen.nl kent een aparte rubriek met dagaanbiedingen. Spetterende actieaanbiedingen van diverse webshops worden meerdere malen per dag geupdated. Ook hiervoor bestaat een gratis nieuwsbrief waarvoor u zich kunt aanmelden. U wordt dan dagelijks, per email, op de hoogte gehouden van de nieuwste dagaanbiedingen.
Superkortingen.nl is een platform dat de kortingscodes, aanbiedingen en dagdeals van webshops en andere aanbieders verzamelt en zo overzichtelijk mogelijk aan de bezoekers ter beschikking stelt. De aankoop, de (financiële) afwikkeling ervan en eventueel het retourneren van de aankoop staat los van Superkortingen.nl. Neem bij vragen of problemen over een aankoop daarom contact op met de betreffende webshop of aanbieder om probleem het op te lossen, want Superkortingen.nl speelt hierbij geen rol.

Hoewel alle kortingscodes, aanbiedingen en dagdeals met de grootste zorg worden verzameld en getoond, kan het voorkomen dat een actie, aanbieding of dagdeal niet meer geldig is. Nadrukkelijk vermeldt Superkortingen dat aan een inmiddels verlopen kortingsactie, aanbieding, dagdeal of iets dergelijks of onjuist weergegeven informatie hieromtrent geen rechten ontleend kunnen worden.

Treft u een code, aanbieding of dagdeal aan welke niet (meer) werkt, mailt u het dan naar ons zodat ons team het probleem kan oplossen.

Superkortingen.nl is een concept van ImBoost. De contact- en bedrijfsgegevens worden in onderstaande weergegeven.

Vestigingsadres ImBoost:
Hemrikkwartier 75
7813 AB Emmen

Emailadres ImBoost:
info@imboost.nl

Overige bedrijfsgegevens ImBoost:
KvK-nummer:  58537635
BTW-nummer: 103400916B02
Iban-nummer: NL94 RABO 0133 9865 00

Ga terug naar boven