Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

Het doel van Superkortingen.nl is om u, als consument, een zo volledig mogelijk overzicht te bieden van kortingscodes, aanbiedingen en dagdeals zodat u in staat wordt gesteld uw (online) aankoop voordeliger te realiseren. Hiervoor is geen registratie van uw kant benodigd.

Door het gebruik van kortingscodes, aanbiedingen of dagdeals en door het gebruik van de op Superkortingen.nl vermelde informatie, afbeeldingen en enige andere vorm van communicatie ook, gaat u akkoord met de disclaimer van Superkortingen.nl.

Alle informatie elke andere vorm van intellectuele eigendommen behoren toe aan Superkortingen.nl en daarmee ImBoost. Zonder nadrukkelijk schriftelijke toestemming mag de informatie op deze website niet gebruikt worden voor publicatie in welke vorm dan ook. Het gebruik van de kortingscodes dan wel andere aanbiedingen is enkel toegestaan voor een persoonlijke aankoop via het internet gebruik makende van de bijbehorende link op Superkortingen.nl.

Hoewel alle kortingscodes, aanbiedingen, dagdeals en andere informatie met de grootste zorg worden verzameld en getoond, kan het voorkomen dat bijvoorbeeld een actie, aanbieding of dagdeal niet meer geldig is of onjuiste informatie bevat. Nadrukkelijk vermeldt Superkortingen dat aan een inmiddels verlopen kortingsactie, aanbieding, dagdeal of iets dergelijks of onjuist weergegeven informatie hieromtrent geen rechten ontleend kunnen worden. Superkortingen.nl staat niet garant voor de werking en juistheid van kortingscodes, aanbiedingen, dagdeals en aanverwante zaken en informatie vermeld op Superkortingen.nl. Het is ten allen tijden aan de koper zelf om te controleren of een kortingscode, aanbieding of dagdeal de gewenste korting geeft en of deze wel gebruikt kan en mag worden. Superkortingen.nl, ImBoost en haar medewerkers zijn niet aansprakelijk voor enige schade mogelijk ontstaan door het gebruik van de informatie op Superkortingen.nl.

Treft u een code, aanbieding of dagdeal aan welke niet (meer) werkt, mailt u het dan naar ons zodat ons team het probleem kan oplossen.

Superkortingen.nl is een platform dat de kortingscodes, aanbiedingen en dagdeals van webshops en andere aanbieders verzamelt en zo overzichtelijk mogelijk aan de bezoekers ter beschikking stelt. De aankoop, de (financiële) afwikkeling ervan en eventueel het retourneren van de aankoop staat los van Superkortingen.nl. Bij aankoop van een product of dienst gelden de voorwaarden van de betreffende winkel of dienstverlener. Neem bij vragen of problemen over een aankoop daarom contact op met de betreffende webshop of aanbieder om probleem het op te lossen, want Superkortingen.nl speelt hierbij geen rol.

Superkortingen.nl is niet verantwoordelijk voor de adviezen die verstrekt worden via de website. Bij aanbiedingen voor financiële, medische, juridische of andere persoonlijke of zakelijke beslissingen dient u zich te wenden tot een deskundige op het betreffende gebied voor professioneel advies over uw beslissing. De adviezen op Superkortingen.nl worden zonder enige vorm van garantie gegeven.

Wanneer u een klacht heeft over Superkortingen.nl kunt u deze kenbaar maken per email. Wanneer u de vereiste gegevens invult samen met een beschrijving van uw klacht, dan ontvangt u normaliter binnen 10 werkdagen een reactie.

Het is niet toegestaan om de website Superkortingen.nl te gebruiken voor criminele activiteiten en/of onwettige activiteiten. Alle medewerking wordt aan opsporingsdiensten en gerechtelijke bevoegde instanties verleend mocht hier sprake van zijn.
Op verzoek van bevoegde gerechtelijke instanties kan Superkortingen.nl door betreffende instanties gevraagde informatie aan hen verstrekken. Dit zal bijvoorbeeld gebeuren bij verondersteld onwettelijk gedrag door bezoeker.
Op Superkortingen.nl is Nederlands recht van toepassing. Indien u gebruikt maakt van de website en/of informatie die zij verstrekt gaat u automatisch akkoord met deze disclaimer. ImBoost behoudt het recht op elk gewenst moment deze disclaimer zonder verdere aankondiging aan te passen dan wel uit te breiden. Op de volledige website zijn auteursrechten van toepassing.

Copyright © 2013 Superkortingen.nl, handelsnaam van ImBoost.

Ga terug naar boven